Meteen naar de inhoud

Welkom bij Anthura!

‘Kan dat ook bij jullie?’ was de vraag aan directeur Marco van Herk van Anthura tijdens de reünie begin dit jaar. Hij zei meteen ja, al moest het wel worden ingepast in onder meer verbouw- en uitbreidingsplannen. Anthura beschikt over alle nodige faciliteiten en biedt de combinatie van bijeenkomst mét kwekerijbezoek. En weten jullie dat Anthura na het winnen van de Tuinbouwondernemersprijs 2019 nu ook de prestigieuze Award ‘International Grower of the Year 2020’ heeft gewonnen?

Het verhaal van Anthura

Anthura is specialist in anthurium en orchidee. We sieren de wereld met kleurrijke bloemen en planten, dat doen we door innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen voor telers en consumenten. Met gemotiveerde medewerkers worden ontwikkelingen en trends op het gebied van consumptie, productie, veredeling en techniek vertaald naar nieuwe rassen.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal in ons werken en denken. Zo worden nieuwe teelttechnieken ontwikkeld om voor én met u te komen tot een zo efficiënt mogelijke productie en afzet van orchideeën en anthurium.

In een kleurrijke ambiance ontvangen wij u graag in onze showroom in Bleiswijk. U vindt hier het uitgebreide orchideeën en anthurium assortiment. Bijzondere aandacht is besteed aan veelbelovende noviteiten, die direct vanuit onze veredelingsafdeling in de showroom worden getoond om te beoordelen. Op die manier kunt u zich al in een vroeg stadium oriënteren op de vele mogelijkheden die wij bieden voor een assortiment dat precies past bij uw wensen en behoeften. Onze areamanagers begeleiden u graag persoonlijk bij het maken van de juiste raskeuze.

3D tour
Neem een kijkje bij Anthura.

Laat u verrassen en inspireren door Anthura, ‘Unlimited in Varieties’.