Meteen naar de inhoud

Drie trendbreuken bij RHTuS-reünie

bierglas reunie rhtus 2022

De RHTuS-reünie op 18 juni 2022 bij Anthura heeft trendbreuken opgeleverd in de rijke historie van de Rijks Hogere Tuinbouw School-Utrecht c.q. de studentenvereniging Horticultura:

  1. Een overschot op de begroting
    Een van de rode draden in de geschiedenis van Horticultura is toch wel het permanente tekort op de begrotingen. De reünie van de RHTuS in 2022 laat evenwel een overschot zien. En dat is mede te danken aan:
  2. Bierconsumptie gekelderd
    De bierconsumptie tijdens de reünie op 18 juni is vér achtergebleven bij de prognoses, opgesteld op basis van de ervaringen in de soos Horticave. Zelfs van de speciaal meegebrachte beugelflessen van ons vertrouwde merk bleven er een paar ongeopend…
  3. (Bijna) iedereen op tijd
    Zoals op de op 18 juni gepresenteerde resultaten van de mentimeter is te zien, was ‘te laat komen’ een typisch Utrechts fenomeen. Bij deze reünie was evenwel bijna iedereen op tijd om het programma mee te maken…

Helaas moesten enkelen van de opgegeven reüniegangers verstek laten gaan, meestal door ziekte. Wij proberen het meegegeven presentje, een origineel bierglas met het Horticultura-logo, alsnog bij hen te bezorgen.