Meteen naar de inhoud

Terugblik op een geslaagde reünie

reunie RHTuS 2022

Wat was het een fantastische dag: een perfecte locatie, het mooiste weer van de wereld, een uiteenlopend programma met een Mentimeter quiz als opwarmertje, boeiende sprekers, historische films, prima catering en vooral heel veel hernieuwde contacten, blije gezichten en herinneringen. De nostalgische tafel moest worden uitgebreid naar drie tafels, vol met bijzondere schatten. De fotoshoots waren in trek en leverden mooie plaatjes op. Tot slot kreeg ieder nog een mooi gevuld tasje mee naar huis.

De reüniecommissie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Heel jammer was dat medeorganisator Hermen er door ziekte niet van kon meegenieten.

Dank, Anthura voor jullie gastheerschap! Dank alle sponsoren en reünisten. We wensen jullie alle goeds toe. Als de kascommissie de boeken heeft gecontroleerd zullen we nog een nieuwsbriefje sturen. En dan gaat deze commissie ook op zomerreces.

Presentaties

Bekijk hier enkele presentaties (als pdf te downloaden):

Christel Paille: Plants in space, necessity, challenges and possibilities

Marc Ruijs: Toekomst van de glastuinbouw in Nederland in 2050 – WUR

-.-.-

Dan zijn er nu nog de plaatjes, de uitslagen van de Mentimeter en een mooie bewegende terugblik. Voor wie het gemist hebben en voor wie er geweest zijn.

Groepsfoto’s en andere hoogtepunten

Bekijk de foto’s door op de pijltjes aan de linker of rechter zijkant te klikken. De foto’s kunnen worden gedownload in printkwaliteit zodat ieder de gewenste foto’s zelf kan kiezen.

Mentimeter resultaten

Bekijk hier de soms verrassende en soms hilarische resultaten van de poll, gehouden onder de deskundige leiding van Erna Balk-Spruit.

Aftermovie